CEAI SPECIAL

Ceai Special –
o experiență plăcută, memorabila și satisfăcătoare

Ceai special
Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, avand in spate experienta a patru generații. Suntem ghidati de pasiunea pentru ceaiul de exceptie si suntem dedicati sa oferim un moment unic in viata de zi cu zi a consumatorilor pasionati de ceai.
Compania a fost înființată în Anglia, un spatiu in care exista mari consumatori de ceai, asa ca am simțit nevoia sa cream  o infuzie excepțională, dar si accesibila, care ar putea fi savurata în fiecare zi. Selecția plantatiilor, a partenerilor, amestecurile de ceai și degustarile specializate, toate au fost conduse, inca de la bun inceput, de angajamentul de a satisface această nevoie. În acest sens, am fost si una dintre primele companii care au investit in prezentarea produsului  într-un mod care i-a subliniat valoarea, oferindu-l în cutii de cadouri frumoase,  rafinate și fermecătoare Caddies.

Caddy Ceai Negru English Breakfast

De-a lungul anilor, pe masura ce ne-am dezvoltat, iar reputația noastră a crescut , a devenit la fel de evident că oamenii din întreaga lume împărtășesc  dorința de a savura o ceașcă de ceai care sa reprezinte nu doar o simpla gustare, ci o experiență plăcută, memorabila și satisfăcătoare. O astfel de recunoaștere internațională a calității ceaiuri noastre a crescut in masura in care acum exportam in peste 80 de tari, de pe sase continente.

„Nu vom comercializa nimic din ceea ce nu am consuma acasă”.  Decizia ferma de a accepta doar cele mai bune ceaiuri în ceea ce privește gustul, aroma, culoarea, rezistența și consecvența si de a corela aceste varfuri cu imaginea, branding-ul și ambalarea -continuă să ghideze degustătorii nostrii și să inspire întreaga echipa a companiei.

Cu toate ca Ahmad Tea este renumit, la nivel mondial, pentru calitatea superioara a ceaiurior sale, rămâne totusi o afacere de familie, fidela viziunii pe care a fost fondata.